Colla de Diables Infantils

Els diferents membres de l’esplai, en l’any 2001, ens vàrem plantejar com a repte per aquell nou curs un projecte d’aquest tipus. Un projecte que introduïa els infants i adolescents en la vida i les festivitats de la ciutat i de Catalunya en general. Involucrar els nens i nenes en la formació d’una colla infantil de diables i que tingui com a fi participar en correfocs i gaudir i fer gaudir, d’una de les festes més importants de Catalunya.

Malgrat que l’objectiu era la inauguració d’una colla infantil de diables, com a entitat d’esplai, no vam perdre de vista els continguts pedagògics i lúdics del procés de formació. Per això, vam introduir als infants i adolescents en temes com la seguretat, la tradició catalana, la companyonia, el treball en equip i les relacions positives…

Ara fa 11 anys que l’Esplai Diversitat Lúdica va engegar un nou projecte dirigit als infants i joves més grans de l’entitat per tal de fer possible uns objectius concrets entre els quals hi havia la unió del grup amb l’equip de monitors/es en la creació d’una Colla de Diables i Tabalers, endinsar-se en la cultura catalana i conèixer el món dels diables infantils i treballar uns objectius educatius amb els infants i joves més enllà de l’esplai.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s