Trobada de colles de diables infantils

Diables i diablesses !!!!.  Prepareu-vos que anirem de festa!

Al llarg de l’any hem participat en diversos correfocs i actes de festa, però aquest mes participarem en  la Trobada de colles de diables infantils a Barcelona.

Els Banyetes d’Horta fan 20 anys i els feia especial il·lusió compartir aquesta celebració amb el seu barri i amb la resta de colles que pertanyen a la Coordinadora de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona. Per això volen fer una trobada el dia 1 de desembre a Can Travi, al Carrer Cardenal Vidal i Barraquer, al barri de la Vall d’Hebron.

Aquesta trobada vol ser més que un correfoc per gaudir d’una festa i amb aquest acte es vol contribuir a la normalització dels actes culturals propis a l’entorn del món del foc. També es pretén contribuir a un millor coneixement i col·laboració entre les colles de diables infantils que formen part de la Coordinadora.

En aquesta trobada de diables infantils, els nens prenen el màxim protagonisme i és per això que es vol reforçar el valor de la trobada amb :

  • Taula de la Trobada           
  • Dinar          
  • La gimcana diabòlica           
  • La tabalada           
  • La fotografia de la Trobada          La fotografia de la Trobada
  • Cremarem!          

A la trobada hi ha confirmada l’assistència de més de 20 colles de diables infantils i al voltant de 900 persones entre diables infantils, tabalers i acompanyants.

Els Petardons i petardones amb Els tronats anirem a la trobada per participar i desitjar a Els Banyetes

Feliç Aniversari !!!!!

Hi ha 2 comentaris

  1. Va ser un dia espectacular, tots junts, infants i adults, gaudim de les activitats. Els diables i les diablesses de les diferents colles van participar en la gimcana. Va ser molt divertit, tots junts col•laborant per resoldre jocs. A la tarda va arribar la colla de Tabalers els Tronats, una gran actuació musical. Que passada la Cremada!!!!!. Foc i més foc. Va ser genial.

    Pep

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s